Badkamerrenovatie in Zwolle

U heeft net een huis gekocht. U bent helemaal verliefd op de woning: het is een authentiek en karakteristiek huis. Alleen de badkamer is zo gedateerd en voldoet niet meer aan het gebruikerscomfort dat u gewend bent. Waarom laat u de badkamer niet renoveren? Een badkamerrenovatie biedt u vele voordelen: een oude situatie kunt u weer nieuw leven inblazen.

De professionals van ons bedrijf uit Zwolle hebben vele jaren ervaring op het gebied van badkamerrenovatie. Wij installeren uw sanitair, verzorgen het leidingwerk en plaatsen tegels en wandradiatoren. Kortom: uw complete badkamerrenovatie regelen wij!

Expert in badkamers en meer

Wij zijn allrounders op het gebied van daken, CV, leidingwerk en sanitair. Naast de installatie van uw projecten zorgen we ook voor het onderhoud, de reparatie en de renovatie hiervan. Wij bieden totaalpakketten in diensten. Onze vakmannen zijn expert in badkamerrenovatie: van de betegeling tot de installatie van uw sanitair, u kunt bij één bedrijf terecht voor uw gehele badkamerverbouwing. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uw ideeën en wensen uit tot concrete projecten en resultaten. Naast de uitvoerende diensten geven we ook telefonisch advies. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de CV-ketels van Vaillant? We geven u graag vrijblijvend informatie hierover. Onze 24 uursservice staat bovendien voor u klaar bij calamiteiten. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem telefonisch of digitaal contact met ons op. Onze vakmannen staan voor u klaar in de omgeving Zwolle, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland.