Dakgoot problemen in Zwolle?

Uw dakgoten staan bloot aan weers- en omgevingsinvloeden. In de herfst kan uw dakgoot sneller verstopt raken door bladeren en takjes. Tijdens een wolkbreuk raakt uw dakgoot wellicht overbelast waardoor er lekkages optreden. Heeft u problemen met uw dakgoot en is een dakgoot reparatie nodig? Zet ons bedrijf in! Wij hebben vele ervaring op het gebied van alles in en rondom het huis.

Om problemen omtrent uw dakgoot te voorkomen is periodiek onderhoud essentieel. Onze vakmannen komen bij u langs om uw dakgoot na te lopen, te reinigen en eventuele lekkages te dichten. Is de gehele goot toe aan vervanging? Ook dat is geen probleem! Wij hebben een groot assortiment aan typen en soorten dakgoten. Voor iedere smaak is er een geschikte goot te vinden: wij plaatsen goten op maat. Een greep uit de soorten goten die wij bieden:

  • Zink
  • Lood
  • Aluminium
  • Kunststof

Dakgoot reparatie en meer

Voor alle werkzaamheden in en rondom uw woning kunt u terecht bij ons allround Installatiebedrijf. Naast dakgoot reparatie verzorgen we ook diensten in bijvoorbeeld sanitair en CV. Als ambassadeur van Vaillant kunnen we u alles vertellen over deze producten. Ander advies nodig? We geven u graag telefonische inlichtingen. Bij acute problemen staan onze vakmannen dag en nacht voor u klaar, ook tijdens het weekend en op feestdagen. We staan graag tot uw dienst in Zwolle, maar daarnaast werken we ook in Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. Kijk ook wat wij voor u kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact op.