Douchebak plaatsen in Zwolle

Is uw douchebak toe aan vervanging? Geeft u de badkamer een metamorfose en is ook de douchebak aan de beurt? Een douchebak brengt u vele voordelen, zoals:

  • Het water stroomt geleidelijk weg
  • Een afvoerbuis die makkelijk te bereiken is (bovengronds)
  • Makkelijk te installeren

Wij leveren en installeren diverse typen douchebakken. Welke kleur of stijl u ook wilt: onze vakmannen geven uw douche de uitstraling waar u van droomt. Een douchebak plaatsen we snel en netjes. We installeren het leidingwerk zodat uw douche gebruiksklaar is en u meteen kunt genieten van het mooie resultaat.

Service op maat

Ons installatiebedrijf is kundig in uiteenlopende disciplines en werkzaamheden. Zodoende kunnen we in vele gevallen service op maat bieden: uw gehele verbouw- of renovatieproject kunt u uit handen geven aan onze professionals; wij geven uw dak nieuwe bedekking, installeren uw CV-ketel (bijvoorbeeld Vaillant) en onderhouden uw sanitair. Dit is wel zo efficiënt en overzichtelijk: u heeft één aanspreekpunt met wie u de zaken regelt. Naast de uitvoerende werkzaamheden geven wij ook persoonlijk advies over uw projecten. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen. Ook in geval van spoed staan we voor u klaar met de 24 uursservice. Wilt u meer informatie of meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord.