Koelinstallaties in Zwolle

Een goede temperatuur in uw woning of bedrijfspand is essentieel voor de gemoedstoestand van de bewoners of werknemers. Als uw pand te koud is of juist te warm kan dit klachten opleveren. Op werkgebied betekent dit veelal dat personeel minder productief is. In uw huis kunt u zich minder prettig gaan voelen en komt u niet aan ontspanning toe. Kies voor een van onze geavanceerde systemen in klimaattechniek. Onze systemen zorgen ervoor dat de temperatuur in uw vertrekken aangenaam is, onafhankelijk van de weersomstandigheden buiten.

Wij zijn expert in uiteenlopende diensten waaronder klimaattechniek. Wij installeren CV-ketels maar geven uw pand ook verkoeling. Met onze koelinstallaties heeft u controle over de luchtcirculatie binnenshuis. Wij beschikken over diverse koelinstallaties; voor elke woon- of werksituatie is er een passende oplossing.

Allround installatiebedrijf

In Zwolle en omgeving hebben wij een groot klantenbestand. Al vele huishoudens en zakelijke instellingen hebben wij voorzien van diverse installaties en hebben wij van dienst kunnen zijn met diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Ook in Noord-Holland, Flevoland en Gelderland staan onze professionals tot uw dienst. Als ambassadeur van Vaillant-ketels kunnen we u alles hierover vertellen. Andere vragen? Wij geven u graag telefonisch advies. Tevens rekent u bij spoed op onze expertise en kennis: de 24 uursservice is dag en nacht bereikbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of voor het maken van een afspraak.