Afvoer verstopt in Zwolle?

Dagelijks gaan er heel wat liters (afval)water door uw leidingen. U spoelt het toilet meerdere malen per dag door, wast uw handen bij de wastafel en doet de vaat in de gootsteen. Pas als er wat aan de hand is met uw afvoer merkt u de belangrijke rol die deze in uw leven heeft. Wanneer de afvoer verstopt is, merkt u dit hoofdzakelijk aan twee signalen: het afvalwater loopt niet of moeilijk weg en er komt een borrelend geluid uit de afvoer. Als uw afvalwater niet of nauwelijks meer doorstroomt heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping in de leiding. Een borrelend geluid is meestal de voorbode op een beginnende ophoping van vuil. Voorkom verdere ergernissen en overige hinder en kies voor professionele ontstopping.

Ons bedrijf uit Zwolle is uw expert in ontstoppen. Als uw afvoer verstopt is komen de vakmannen bij u langs om de leidingen langs te lopen en de knelpunten te vinden. En ook in het geval van lekkage van uw afvoer zijn wij u graag van dienst. Kortom: een snelle oplossing is altijd geboden.

Wij zijn sterk in allround werkzaamheden

Ons installatiebedrijf voert allerhande klussen uit: van reparatie tot onderhoud en van sanitair tot daken. Omdat we een groot dekkingsgebied beslaan -Noord-Holland, Flevoland en Gelderland- kunnen we steeds meer klanten van dienst zijn. Naast uitvoerend werk adviseren we ook graag over onze diensten. Wilt u telefonisch advies over de CV-ketels van Vaillant? Als ambassadeur vertellen we u hier alles over. Voor meer informatie over onze service of voor het maken van een afspraak neemt u vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch of via ons digitale contactformulier.