Douche afvoer verstopt in Zwolle?

Dagelijks maken u en uw gezinsleden gebruik van de badkamer. Er worden heel wat douches genomen. Vele liters (afval)water worden afgevoerd door het doucheputje. Na verloopt van tijd kunnen zeepresten en haren in de afvoerleiding verstrikt raken. Deze ophoping van vuil leidt dikwijls tot verstoppingen. Als uw douche afvoer verstopt is ondervindt u hier meteen de nare gevolgen van. Het water stroomt niet meer weg via het putje maar blijft staan in uw douchebak. Een douche kan op deze wijze overstromen en zodoende waterschade aanrichten. Laat het niet zover komen en onderneem actie!

Wij zijn specialist in het verhelpen van verstoppingen. Ook wanneer uw douche afvoer verstopt is komen wij met de meest geschikte en effectieve oplossingen. Wij hebben naam gemaakt door heel Nederland. Ook in Noord-Holland, Flevoland en Gelderland staan we voor u klaar om u bij te staan in diverse diensten en projecten op het gebied van sanitair.

Bouw op uitstekende service en kwaliteit

Wij hebben naam gemaakt in Zwolle en ver daarbuiten. En dat is niet zomaar: wij bieden uitstekende service en kwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze professionals zijn thuis in diverse disciplines en werkzaamheden: van installatie tot reparatie en van sanitair tot CV-ketels: bij ons vindt u wat u zoekt. Naast uitvoerende diensten geven wij ook telefonisch advies, bijvoorbeeld over Vaillant-ketels. Direct een vakman nodig? De 24 uursservice staat dag en nacht voor u klaar om al uw calamiteiten de baas te zijn. Voor meer informatie over onze diensten of voor het maken van een afspraak neemt u vrijblijvend contact met ons op.