Sanitair expert in Zwolle

Heeft u net een huis gekocht en is de badkamer toe aan een fikse renovatie? Of bent u bezig om uw nieuwbouwhuis vorm te geven en bent u op zoek naar geschikte sanitaire voorziening? Wat uw wens ook is voor uw badruimte: de door ons aangedragen professional uit Zwolle heeft een ruim aanbod aan sanitaire diensten. Wij leveren, installeren, onderhouden en renoveren verschillende typen en soorten sanitair.

Een badkamer is immers een persoonlijke aangelegenheid: het is een plek waar u tot rust moet komen. En waar komt u beter tot rust dan in een prettige ruimte die overeenkomt met uw stijl en smaak? Onze professionals luisteren naar uw badkamerwensen en denken actief met u mee op zoek naar de beste sanitaire oplossingen voor elke woonsituatie. laat ons ook uw dromen in sanitair waarmaken. Wij bieden u een totaalpakket, op maat gemaakt!

Breed scala aan diensten

de door ons aangedragen professional is in de omgeving Zwolle, Noord-Holland, Gelderland en Flevoland een begrip in allround werkzaamheden. Naast sanitair verzorgen wij ook andere diensten zoals CV (Vaillant-leverancier) en leidingwerk. Uw complete badkamer kunt u dus aan onze vakmannen overlaten: wij plaatsen uw douche, toilet en wastafel én maken deze gebruiksklaar. Ook uw wandradiator en ventilatiesystemen installeren wij vakkundig. Is er een spoedreparatie nodig aan bijvoorbeeld uw toilet? Onze 24 uursservice staat dag en nacht voor u paraat om calamiteiten op te lossen. Wilt u telefonisch advies of direct een afspraak maken met uw vakman? Wij staan u graag te woord.