Keuken afvoer verstopt in Zwolle?

Dagelijks maakt u veel gebruik van de keuken. U gebruikt de gootsteen meerdere malen per dag om uw handen te wassen, kleine afwasjes te doen en voor afvalwater. Wellicht heeft u ook een vaatwasser die is aangesloten op het leidingwerk van uw keuken. Daar waar een leidingstelsel complex is en uit vele delen bestaat is een grote kans op ongemakken. Verstoppingen zijn een veel voorkomend probleem in afvoersystemen. Ook uw uw keuken afvoer verstopt soms. Dit heeft te maken met vet-, zeep- en etensresten die zich in de leidingen ophopen. Een beginnende verstopping uit zich in de vorm van een borrelend geluid en moeilijk wegstromend (afval)water. Een vergevorderde verstopping veroorzaakt een complete blokkade van het leidingsysteem. Het water wordt dan helemaal niet meer afgevoerd en dikwijls komt er een onaangename geur uit de afvoer.

Ook wanneer uw keuken afvoer verstopt is schakelt u onze hulp in. Naast Zwolle behoren ook Noord-Holland, Flevoland en Gelderland tot ons werkgebied. Onze professionals verhelpen uw sanitaire verstoppingen snel en effectief.

Leider in loodgieterswerk

Ons installatiebedrijf is groot in diverse diensten: van installatie tot onderhoud en van CV tot sanitair. Klantgerichtheid onderscheidt ons van de rest: we luisteren naar uw wensen en denken actief met u mee. Als ambassadeur van Vaillant-ketels vertellen we u graag alles over de geschikte CV-installatie voor uw situatie. Is een snelle reparatie geboden? Onze 24 uursservice staat dag en nacht, ook in weekend en op feestdagen, voor u klaar. Wilt u telefonisch advies of direct een afspraak maken? We staan u graag te woord.