Lekkage in Zwolle

Als u last heeft van poreuze leidingen, sanitair of daken is het van groot belang dat u de lekkage snel oplost. Bij een lekkage treedt er dikwijls waterschade op zoals houtrot, vochtplekken en schimmel. Naast het feit dat de nare gevolgen het imago van uw woning schaden, is het ook nog eens zeer slecht voor u en uw medebewoners. Vocht en schimmel slaan namelijk op de longen en hebben benauwdheid en duizeligheid tot gevolg. Wees het lek de baas en laat uw lekkage verhelpen door een vakman.

Wij hebben ervaren vakmannen in dienst die uw lekkage snel en effectief verhelpen. Allereerst wordt het lek nauwkeurig getraceerd. Waar immers de gevolgen van een lek zichtbaar zijn, bevindt zich nog niet automatisch de bron van alle ellende. Wij passen geavanceerde technieken en materialen toe om elke lekkage te verhelpen, van een badkamerlekkage tot aan een poreus dak.

Groot in allerhande diensten

Wij zijn allrounders in reparatie-, installatie- en onderhoudsprojecten. Naast Zwolle zijn wij ook werkzaam in Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. Bij ons kunt u terecht voor alle werkzaamheden rondom sanitair, CV, riolering, leidingen en daken. Wij zijn leverancier van Vaillant-ketels en kunnen u hier zodoende alles over vertellen. Wilt u informatie over andere zaken? Ook dan bent u welkom voor telefonisch advies. Neem vrijblijvend contact met ons op. Is er nood aan de man? Wij zijn 24 uur bereikbaar bij calamiteiten. Reken op onze diensten, maak vandaag nog een afspraak.