Badkamer lekkage in Zwolle?

Na een verfrissende douchebeurt ligt er een plas water onder en naast uw douchebak. Als u op zondagavond lekker een bad neemt merkt u dat het water langzaam wegsijpelt en het bad langzamerhand leegloopt. En wanneer u uw tanden poetst merkt u dat de wastafel poreus is. Dit zijn voorbeelden van badkamerlekkages die grote ongemakken kunnen veroorzaken. Ook lekkages in uw wandradiator of vloerverwarming in de badkamer komen voor. In al deze gevallen is het van belang dat de lekkage vlug wordt opgespoord én verholpen.

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het traceren en oplossen van lekkages. Badkamerlekkages brengen wij snel aan het licht. De stap naar de oplossing is dan snel gemaakt. Waar nodig vervangen we onderdelen en verrichten wij reparaties. Blijf een lek de baas en schakel onze professionals in.

Vertrouw op kwaliteit en service

Wij hebben naam opgebouwd door heel Nederland: niet alleen in Zwolle maar ook in Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. Onze uitgebreide service en goede kwaliteit onderscheiden ons van de rest. Naast de kennis van lekkages hebben wij ook expertise in sanitair, leidingwerk, daken en CV. Van reparatie tot renovatie en van onderhoud tot installatie: bij ons bent u aan het juiste adres. Een CV laten installeren? Als ambassadeur van Vaillant-ketels kunnen wij u uitstekend adviseren. Met de 24 uursservice bent u dag en nacht, ook in het weekend en op feestdagen, verzekerd van hulp bij calamiteiten. Wilt u telefonisch advies of meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op.