Regenpijp verstopt in Zwolle?

In en rondom uw woning bevinden zich vele leidingen die het (afval)water in goede banen leiden. Naast de ondergrondse buitenriolering is de regenpijp van uw pand ook een manier om water af te voeren. De regenbuis zorgt ervoor dat het hemelwater naar de grondafvoer of regenton wordt gevoerd. Omdat het leidingsysteem rondom uw pand zo een ingewikkeld stelsel is kunnen er door verschillende oorzaken problemen optreden zoals verstoppingen. Ook uw regenpijp kan verstopt raken met takjes en bladeren. Als uw regenpijp verstopt is stroomt het hemelwater niet meer weg. Dit kan schade tot gevolg hebben die zich niet alleen beperkt tot de buitenkant van uw woning. Binnen uw pand kunnen er vochtplekken ontstaan en schimmels. Dit is niet alleen lelijk maar ook zeer slecht voor uw gezondheid.

de door ons aangedragen professional uit Zwolle is de expert voor al uw leidingwerk. Ook als uw regenpijp verstopt is komen wij met snelle en effectieve oplossingen. We reinigen uw regenpijp en waar nodig vervangen wij onderdelen. In een handomdraai is uw regenpijp perfect ontstopt.

Thuis in allround diensten

In Zwolle, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland zijn wij een begrip in allerhande werkzaamheden. Wij zijn van alle markten thuis: van reparatie tot installatie en van daken tot CV, wij regelen het voor u. Ook bij spoed staan we voor u klaar, 24/7, ook in weekenden en op feestdagen. Service staat hoog bij ons aangeschreven. Wilt u telefonisch advies over bijvoorbeeld CV-ketels van het merk Vaillant? We vertellen u graag meer en denken actief met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.