Last van een lekkende kraan?

U kent het vast wel: een druppelende kraan. Het geluid van de vallende waterdruppels is zeer hinderlijk; u bent geneigd elke druppel te tellen. Daarnaast is een lekkende kraan zeer waterverspillend. Met een simpele reparatie bent u van die vervelende druppelende kraan af. De professionals van de door ons aangedragen professional uit Zwolle komen bij u langs om het probleem te verhelpen. Als uw kraan lekt is dit in de meeste gevallen al op te lossen door het kraanleertje te vervangen. Voor onze professionals is dit routinewerk. In een handomdraai is uw kraan druppelvrij gemaakt.

Profiteer van ons dienstenpakket

Wij zijn een allround installatiebedrijf dat in de regio Zwolle én daarbuiten (Noord-Holland, Flevoland en Gelderland) allerhande klussen uitvoert. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in diverse disciplines zoals sanitair, leidingwerk, daken en CV. Als ambassadeur van Vaillant vertellen wij u graag meer over deze verwarmingsketels. Of u nu een lekkende kraan heeft of uw badkamer een opknapbeurt wilt geven: geen klus is te groot of te klein voor ons.

Klantgerichtheid en service staan hoog bij ons in het vaandel. Naast onze uitvoerende werkzaamheden denken we graag met u mee over de mogelijkheden voor uw projecten. Voor telefonisch advies kunt u laagdrempelig bij ons terecht. Is er een spoedreparatie nodig? Onze 24 uursservice staat dag en nacht voor u paraat bij calamiteiten. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op.