Lekkende leidingen: schade en gevaar

Leidingen zijn complexe systemen die bestaan uit meerdere onderdelen. Achterstallig onderhoud of veroudering en slijtage van leidingen zijn de meest voorname oorzaken voor problemen zoals lekkages. Een lekkage in de leiding is zeer vervelend. De ernst van de zaak ligt ook aan de plaats van het lek en welke leiding het betreft. In elk geval ontstaat er bij lekkage vaak schade. Als er een lek is in uw gasleiding kan dit zelfs gevaarlijke situaties opleveren. Lekkend gas kan leiden tot verstikking of explosiegevaar. Het is dus belangrijk om bij een lekkende leiding snel actie te ondernemen om erger te voorkomen.

de door ons aangedragen professional helpt u graag om leidinglekkages te voorkomen en te verhelpen. Met periodiek onderhoud bent u lekkages in vele gevallen voor. De vakmannen lopen uw leidingen dan na op mankementen. Waar nodig voeren ze reparaties uit en vervangen ze onderdelen. Is er reeds een lek in uw leiding? Wij detecteren de bron van lekkage en verhelpen deze deskundig en effectief. Uiteraard kunt u voor alle werkzaamheden op het gebied van leidingwerk bij ons terecht.

Expertise in dienstverlening

Ons installatiebedrijf levert diensten in een groot gebied: naast de regio Zwolle zijn wij ook werkzaam in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. Bij ons kunt u van totaaldiensten op aan: sanitair, leidingwerk, daken en CV; onze vakmannen regelen het. Als ambassadeur van Vaillant vertellen we u graag meer over CV-ketels. Klantgerichtheid en goede service zijn onze kernwaarden. Ook voor telefonisch advies rekent u op ons. Is er een spoedreparatie nodig? Onze 24 uursservice staat u dag en nacht bij in geval van calamiteiten. Neem vrijblijvend telefonisch of digitaal contact met ons op.