Klimaattechniek in Zwolle

In uw huis wilt u het graag comfortabel warm hebben. Het moet niet te tochtig, koud of juist te benauwd zijn. Ook op het kantoor is de omgevingstemperatuur essentieel voor het werkklimaat. Factoren die van belang zijn bij een aangenaam leef- en werkklimaat zijn temperatuur, filtering, luchtverversing en luchtvochtigheid. Om een optimaal evenwicht tussen deze elementen te creëren, heeft u baat bij klimaattechniek. Klimaattechniek is er in verscheidene vormen:

Wij installeren, repareren en onderhouden echter ALLEEN ventilatiesystemen en centrale verwarming. Is er nood aan de man? Met onze 24 uursservice bent u verzekerd van snelle hulp.

Breed scala aan diensten

Als allround installatiebedrijf leveren we uiteenlopende diensten in Zwolle en de provincies Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. Nieuw sanitair? Een dakgootrenovatie? Een storing in uw CV? Voor vrijwel alles in en rondom uw huis doet u een beroep op onze kennis en expertise. Naast de uitvoering van werkzaamheden adviseren we u ook graag telefonisch, bijvoorbeeld over de typen ketels die we leveren (Vaillant). Onze medewerkers vertellen u alles over ons dienstenpakket en denken actief met u mee over oplossingen en mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op.