Toilet installatie in Zwolle

Alles is onderhevig aan veroudering. Ook uw sanitaire voorzieningen zoals het toilet zijn weleens aan vernieuwing of vervanging toe. Misschien heeft u net een huis gekocht en is het toilet gedateerd of wilt u de badkamer een complete metamorfose geven inclusief de WC. Wat de reden voor een toilet installatie ook is: een nieuwe WC betekent een frisse start.

de door ons aangedragen professional levert en installeert diverse soorten en merken toiletten. Bent u specifiek op zoek naar een zwevende toiletpot of een urinoir? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen komen tegemoet aan uw wensen op toiletgebied. We denken actief met u mee over oplossingen. Heeft u vragen over uw specifieke situatie? Wij geven u dan graag telefonisch advies.

Kwaliteit van een professional

de door ons aangedragen professional is een professionele organisatie waar vakmanschap en kwaliteit hoog staan aangeschreven. Onze vakmannen blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in sanitair, daken, leidingwerk en CV. Kortom: u bent bij ons verzekerd van de kwaliteit van een professional. Naast de installatie van uw projecten plegen wij ook onderhoud en voeren wij reparaties uit. Is er spoed bij? Met de 24 uursservice staat er snel een vakman bij u op de stoep. Wij hebben een groot dekkingsgebied: naast de regio Zwolle leveren wij ook diensten in de provincies Noord-Holland, Gelderland en Flevoland. We leveren service op maat: wilt u een toilet installatie en een nieuwe CV? Wij hebben alles in huis voor uw woning. Als ambassadeur van Vaillant kunnen we u alles vertellen over de geschikte CV-ketel voor uw pand. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.