Lekt uw toilet?

In en rondom uw huis kunnen problemen optreden omtrent lekkages. Ook uw toilet krijg wellicht te maken met een lek. In vele gevallen is dit niet alleen zeer onsmakelijk maar verstoort het ook uw dagelijkse gang van zaken. De oorzaken van een lekkende WC zijn divers. De schroeven van de toiletpot kunnen bijvoorbeeld te los zitten of de afsluitklep van het spoelmechanisme is in slechte staat. Met de oorzaak bent u in de goede richting naar de oplossing voor het probleem.

De vakmannen van de door ons aangedragen professional komen u graag te hulp in de regio Zwolle, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. We hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het verhelpen van lekkages. Uw WC repareren wij snel en vakkundig. We werken met geavanceerde technieken om het lek in uw WC te detecteren. Vervolgens dichten we de lekkage. Waar nodig vervangen we onderdelen. Maak ook een einde aan uw lekkende toilet, schakel onze hulp in! Dit is uiteraard ook mogelijk bij andere diensten op het gebied van uw wc, zoals het verhelpen van een verstopping.

Klantgerichtheid en uitstekende dienstverlening

Als allround installatiebedrijf nemen we diverse werkzaamheden op ons, van installatie tot reparatie en van onderhoud tot renovatie. Door de jaren heen hebben wij expertise verworven in uiteenlopende disciplines zoals daken, sanitair, leidingwerk en CV (Vaillant-ketels). Klantgerichtheid en dienstverlening staan hoog bij ons in het vaandel. We denken graag actief met u mee over mogelijkheden en geven ook telefonisch advies. Tevens staan we voor u klaar in geval van calamiteiten: met onze 24 uursservice staat er snel een vakman bij u op de stoep.
Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.