Uw plaatselijke loodgieter in Hasselt

Bent u op zoek naar een professional in loodgietersdiensten die u perfect kan helpen met uw projecten? U heeft ons gevonden: wij zijn uw lokale partner in allerhande klussen. Onze loodgieter heeft jarenlange ervaring in klusdiensten. We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkeling op het gebied van sanitair, daken, CV en leidingwerk.

Klantgerichtheid is een van onze kernwaarden. We hechten veel waarde aan tevredenheid van onze klanten en een hoge kwaliteit. Van te voren bespreken we altijd uw wensen en denken we mee over de beste mogelijkheden voor uw woon- en leefsituatie. Wij geven persoonlijk advies, ook telefonisch. Doe ook een beroep op onze loodgieter in Hasselt.

Uitgebreid dienstenpakket

We zijn een allround installatiebedrijf. Dit betekent dat we allerhande diensten uitvoeren. Met onze brede ervaring en expertise in loodgietersdiensten en aanverwant zijn wij in staat om u perfect te helpen. Of u nu een badkamerverbouwing verlangt of het ontstoppen van uw riolering: wij hebben een antwoord op vele vragen. In vele gevallen is het mogelijk om een pakket op maat aan te bieden. Wilt u een CV laten aanleggen? Als ambassadeur van Vaillant leveren we een groot assortiment aan CV-ketels. Heeft u met spoed een vakman nodig? Onze 24 uursservice bij calamiteiten is dag en nacht bereikbaar. Er staat altijd snel een professional bij u op de stoep. Voor meer informatie of een afspraak neemt u vrijblijvend contact met ons op.