Altijd een loodgieter bij u in Kampen

In en rondom uw woning of bedrijfspand zijn er vele werkzaamheden waar een loodgieter aan te pas moet komen. Als u een badkamerrenovatie laat uitvoeren, neemt de loodgieter het leidingwerk en sanitair voor zijn rekening. Ook als u kiest voor een nieuwe keuken verzorgt de loodgieter het gas- en leidingnetwerk. Het is belangrijk dat u een echte vakman in de arm neemt voor loodgieterswerkzaamheden. Ondeugdelijk aangelegde leidingen, rioleringen en sanitair kunnen op lange of korte termijn voor veel problemen en schade zorgen.

Wij leveren uw vakman in Kampen. We zijn al vele jaren actief in loodgietersdiensten. Onze professionals hebben hart voor het vak. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends en werken uitsluitend met hoogwaardige en geschikte materialen. Bij ons vindt u de loodgieter die u zoekt.

Veelzijdig en specialistisch

Wij zijn een allround installatiebedrijf in sanitair, CV, daken en leidingwerk. Naast de installatie en reparatie van uw projecten, plegen we ook (periodiek) onderhoud. Heeft u last van een storing of een mankement dat nog dezelfde dag verholpen moet worden? Met onze 24-uurs service bij spoed staat er snel een vakman bij u op de stoep die de problemen snel en vakkundig verhelpt. tevens staan we klaar voor telefonisch advies, bijvoorbeeld over uw Vaillant-ketel. Voor meer informatie over onze diensten of voor het maken van een afspraak neemt u vrijblijvend contact met ons op.